tiistai 3. huhtikuuta 2012

Lämpenee lämpenee

 Ilma senkun vaan lämpenee koko ajan, portaat on jo sulat (kunnes taas sataa uutta lunta) ja lapset hikoilee ulkona päiväunilla, kun joku pukee niille aina liikaa vaatetta. Isosiskon kanssa piirreltiin ja yritin hahmotella uusia tulevia portaita ja "lippaa" ja pylväitä niiden päälle. Huoh olis mahtavaa, kun osaisi piirtää kolmiulotteisesti. Jospa siitä sais joku taitava nikkaroija selvää, kun sen aika koittaa.

 Pääsiäinen alkaa olla jo ovella. Sen tunnistaa osaksi siitä, että ihmisiä tulee etelästä, osa vain muutamaksi päiväksi, osa viipyy pitempään suksien ja muiden kulkupeliensä kanssa. Itellä ei nyt pääsiäinen eroa muusta arjesta. Toki aateltiin tyttöjen kanssa käydä mämmiä ja muutamat suklaamunat hakemassa =) Mietin, että oliskohan vuoden päästä tässäkin huushollissa jotain pientä pääsiäiskoristetta. Nyt siihen ei kertakaikkiaan ole aikaa eikä sitä tässä remonttia odottaessa ja siihen valmistautuessa osaa edes kaivata. Ja kun ulos kattoo ikkunasta niin huomaan taas ettei mitään koristeita tarvita. Luonto on niin kaunis keväällä. Aurinko maalaa kaiken valollaan. Niin ja onhan meillä muutenki kestopääsiäinen, kun seinät on kirkkaan keltaset, vuodelta 79. Ja ei, huushollimme ei kestä tosiaan mitään kaukaa otettuja valokuvia =) Monet asiat on kallellaan ja maatuskan masuki on...missä lie.
Kirjastoautossa kävimme. Lainailtiin satuja ja mie pääasiassa lehtiä, niitä on kiva selailla hetkinä pieninä mitä arjessa tulee eteen. Palvelu oli taas niin hyvää. Lähtiessä vielä huikattiin perään " hei täällä olis vielä muutama uusi lehti sulle lainaan, kun katoin että näitä olit lainannu viimeksikin". Ja sain odotetun uutuuden Tarhapäivän lainaan. Taidan korkata (lukea yhden sivun kunnes nukahan) sen pääsiäisenä ja ompa kirjan ulkokuosikin sopivasti tähän teemaan sopiva. Viimeviikonloppuna kävin tekemässä meille keittiökaupat ja voi jes kuinka ootan sitä päivää, että aamulla kävelen sinne kahvia keittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti