perjantai 23. maaliskuuta 2012





Aina silloin tällöin joku tyttöhjen serkuista tulee meille kylään, leikkimään. On hauska seurata kuinka eri-ikäiset lapset leikkivät yhdessä(erikseen) ja keskenäänkin. Kaikki haluaa meidän pientä ihanaa (eilen Pikku E 4kk) pitää sylissä.

 Isosisko on käynyt muutamana hienona päivänä pilkillä. Ensimmäisen kerran tuli kotiin hieman mietteissään, kun oli jalka uponnut avantoon ja tietysti kastunut varpaisiin asti. Kertoi omalla kielellään tapahtuneesta. Harmitus unohtui heti, kun oli saatu märät sukat pois jalasta. Kysyin saitteko kalaa? Joo. Vaikka eihän ne ollu edes saanu. Lapset on niin ihanan optimistisia.


Olen tilannut ja kotiin jo tuonut ensimmäiset tapetit odottamaan kesän suurta urakkaa ja seinälle pääsyä. On kiva miettiä ja suunnitella. Ongelma monissa asioissa on runsauden pula, kuten näissä tapettiasioissa ainakin. Niiden valitseminen on sellaista voimaa ja uskoa antavaa, siksi niin kivaa.   

 Punajuuri, tuo yksi lempparini. Punajuuri ruuat on niiiin hyviä. Mietin usein, että kärsinköhän rautavajeesta, tässä kauniin punaisessahan sitä on paljon. Nam nam.
Viikonloppuna tiedossa kivojen ihmisten näkemistä. Ystävän häähumua ja toivon mukaan myös kaunista keväistä auringon paistetta ja valuvia räystäitää kuten nytkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti