perjantai 30. marraskuuta 2012


Kauppareissulla männäviikolla poikkesin paikallisella ainoalla kirpputorilla ja silmiin osui tämä ihana kuosinen vanha, ehkä 6o- luvulta peräisin oleva mekko. Ostopäätös syntyi samantien, värit on niin omat. Tämä oli niitä "rakkautta ensisilmäyksellä" juttuja. Ollaan juhlittu pikku E:n 1-vuotia juhlia ja ja minun omia 28-v juhlia. Marraskuu on muutenkib ystävä ja sukulaispiirissämme juhlasumaa, synttäreitä juhlitaan enemmän kuin muuatamat. 


Oon saanu laiteltua hiljalleen verhoja paikoilleen. Mallannu, makustellu ja joitakin hyväksikin todennut. MAhottoman suuri vaikutus on, verhoilla. Ne tekee valtavan paljon tunnelmaa, turvallisuuden tunnetta ja pehmentää koko kodin olemusta. Ei olis minusta niin minimalistiksi, että peökistäisin matot ja verhot pois. Onneksi ei tarvi =) 

Pikkuinen E tekee edelleen hampaita ja yöt on sen mukaisia. Tänään tulee kolme reipasta serkkua meille lasten kanssa leikkimään ja touhuamaan. Huomenna ajellaan joulumyyjäisiin. Se on jokavuotinen perinne, ihana sellainen. Sieltä saa joulun tunnelmaa ja onkin oikeastaa startti varsinaiselle joulufiilikselle ja puuhailulle. Taidetaan ajella pakkaskelissä, ensimmäiset kovat pakkaskelit on täällä. Mittarissa -20'c ja huomiseksi lupasi samaa. Tykkään mie.


Arkea. Lainaan kirjastosta itseä kiusatakseni lukemista. Jossainasioissa ihminen on idealisti =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti